SHA

  • Hatfield Station Redevelopment

  • Hatfield Station Redevelopment

  • Hatfield Station Redevelopment

  • Hatfield Station Redevelopment

  • Hatfield Station Redevelopment

Hatfield Station Redevelopment
Hertfordshire

Interchange design for a new Multi Storey Car Park at Hatfield Railway Station, a reconfiguration and redesign of Hatfield Station building to incorporate retail units and a new bus Interchange.

A challenging project, involving a number of different stakeholders: First Capital Connect, Network Rail, Hertfordshire County Council, Hatfield House, and the University of Hertfordshire.

The station is located adjacent to the gates of Hatfield House; a listed Jacobean country House. Design meetings were held with all stakeholders including the Marques of Hatfield House representatives, who were very influential to the success of the scheme.

We received planning approval for the scheme at the first submission, and received commendations from Hatfield House and our client for our positive and committed attitude.


Download Project Sheet